DV Info Net

DV Info Net (https://www.dvinfo.net/forum/)
-   Canon XH Series HDV Camcorders (https://www.dvinfo.net/forum/canon-xh-series-hdv-camcorders/)
-   -   XHA1 suddenly only shows colour bars in record mode (https://www.dvinfo.net/forum/canon-xh-series-hdv-camcorders/485720-xha1-suddenly-only-shows-colour-bars-record-mode.html)

John Whiteway October 5th, 2010 05:37 PM

XHA1 suddenly only shows colour bars in record mode
 
Hi.

I've been filming the last couple of days using my Canon XLH1 in SD 4:3 mode. I shot two tapes no problem but today when I went from lock to stand-by to begin shooting again my screen became nothing but colour bars. Focus, exposure data and sound level were absent but footage info remained. When I hit record that footage would advance. This problem appeared in both viewer and screen. Since I came home I've tried playing back an old tape on the camera and that seems to work. The tape plays back on both screen and viewer.

Does anybody know what the problem might be? Sure hope so.

Thanks.

John

John Whiteway October 5th, 2010 07:25 PM

Colour Bars
 
One correction to my initial question. Audio information has remained. Over the colour bars one can still see the fluctuation of audio signal. In fact I've just tried an experiment and I can still record audio, just not picture.

Allan Black October 5th, 2010 10:40 PM

Hi John, which camera are we talking about? If it's the A1 maybe the output switch is set to bars .. P69.

If it's the H1, ask in the forum below.

Cheers.


All times are GMT -6. The time now is 05:52 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2021 The Digital Video Information Network