no 24 f preset? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 25th, 2007, 03:12 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jan 2007
Location: Warwick, Rhode Island
Posts: 740
no 24 f preset?

I have CS3 and i only get HDV 1080p25 option. Whats the deal? Wheres my 24 frames per second option?
__________________
Cinematography Site
Nathan Quattrini is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2007, 10:05 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Dec 2006
Location: Estes Park, CO USA
Posts: 426
Hmm... doesn't look like I have a preset either, but just go to custom settings, HDV 1080p editing mode and timebase of 23.976fps, no fields, 24fps timecode. Then you can save your preset and won't have to do it again.

HTH,
Brian Brown
Brian Brown is offline   Reply With Quote
Old December 27th, 2007, 09:09 AM   #3
Major Player
 
Join Date: Jan 2007
Location: Warwick, Rhode Island
Posts: 740
thanks a bunch :)
__________________
Cinematography Site
Nathan Quattrini is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 09:09 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network