Did PPro 2 Ever Get The Main Concept Encoder Problem Fixed? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 23rd, 2007, 06:26 PM   #1
Trustee
 
Join Date: Jun 2003
Location: Somewhere in the Negev
Posts: 1,189
Did PPro 2 Ever Get The Main Concept Encoder Problem Fixed?

Anyone who has PPro2 knows that we can't burn a 24p DVD from the timeline because of a glitch in the MPEG encoder having something to do with a plugin error between picture and sound. Has PPro addressed this issue yet and offered a link to download the fix? I've been waiting about a year and a half now.
__________________
Interesting, if true. And interesting anyway.
Hugh DiMauro is offline   Reply With Quote
Old April 25th, 2007, 01:51 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Jan 2004
Location: Monterey, CA
Posts: 404
Yeah, they fixed it. You have to upgrade to CS3 for the fix ;-)

Just kidding, I don't really know but I wouldn't be suprised if this was the case.
Kevin Janisch is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 07:43 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network