Cineform: Multi-Machine License Issue at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 1st, 2009, 03:34 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bridgeport, CT (USA)
Posts: 32
Cineform: Multi-Machine License Issue

I don't know if that horse has been already beaten to death. But I find it very uneasy to have to buy 2 separate Prospect HD licenses at FULL price for 2 computers I have home side by side.

I mean, if somebody has one license, what would make sense is to be able to get additional licenses for half the price and depending on volumes even at lower prices.

Dave, I know you must have been approached with that issue. Is there any good news for those of us who need a bailout too on this one?

NB- I'm assuming you can't activate Prospect HD (or any other Cineform product) on 2 machines simultaneously. If that's not true, please I'll be glad to know I'm wrong in my assumption.
Bob Jerome is offline   Reply With Quote
Old April 1st, 2009, 04:28 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Prospect HD allows for two activations. This has been beaten to death.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old April 1st, 2009, 07:34 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bridgeport, CT (USA)
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by David Newman View Post
Prospect HD allows for two activations. This has been beaten to death.
You guys are the best!!!! THANK YOU!!!!!!!!!!
Bob Jerome is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 08:52 AM   #4
Major Player
 
Join Date: May 2005
Location: monroe, or
Posts: 572
That's the happiest beaten horse I've ever seen.
Marty Baggen is offline   Reply With Quote
Old April 11th, 2009, 10:59 AM   #5
Tourist
 
Join Date: Mar 2008
Location: Rome Italy
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by David Newman View Post
Prospect HD allows for two activations. This has been beaten to death.
I didnt know that. Is it valid for P4k too? I run a Pc in office and a MBPro on ocation, can we arrage the second licence to be for MAc?
Paolo Tinari is offline   Reply With Quote
Old April 11th, 2009, 11:05 AM   #6
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
We require a call for the 4K products, but yes the same policy applies. However the second license must be for the same platform. We will sell a cross platform license with a good discount. Send email requests to dtaylor at cineform.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:50 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network