Prospect HD - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 21st, 2006, 12:43 PM   #16
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
It is an option in the HDLink "Prefs" panel.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old May 21st, 2006, 01:33 PM   #17
Major Player
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pleasanton, CA
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by Nerses Papoyan
How can I capture M2T files?
In the preference panel you can select m2t, converted CFHD intermediate, or both. I have a four-way processor and four drive RAID (not sure how much horsepower is really required) and capture both with no problem. I also use scene detection with no problem (some users reported a problem in the past, but I think this may have been fixed in a subsequent release).

Best,
Christopher
Christopher Glaeser is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2006, 06:53 PM   #18
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2006
Location: Laredo, Texas
Posts: 42
Still Problems

Ok Guys, I captured using HD link sucesfully, then convert to AVI using converter in HD link,
Then I open a new project in Premiere Pro 2.0 DV24p wide screen 48khz

I import the AVI converted file in to the project , edited and trying to export on DVD, I cant get it done, the DVD burn button is grey, but everything looks fine, new DVD +R in the DVD burner, in the list of devices in pro 2.0 shows the brand everything , even if I click rescan same thing, cant burn nothing,.

Any suggestions?
Nerses Papoyan is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2006, 07:03 PM   #19
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Why are you using "DV24p wide screen 48khz" as a preset? This is not DV. Press read the manual (particularly pages 9-11.) Jumping into HD has some learn curve so the manual is a good starting place (it is located in the start menu->CineForm->Aspect HD.)
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2006, 07:05 PM   #20
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Please do not reply to this post is it not related to the Prospect HD thread (i.e. don't post Aspect HD questions.)
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 07:27 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network