Premiere Pro CS3 compatible? at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Thread Tools Search this Thread
Old April 4th, 2007, 12:13 AM   #1
Regular Crew
Join Date: Aug 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 132
Premiere Pro CS3 compatible?

Q for Cineform...

Will I be able to use Aspect HD with Premiere Pro CS3 when it's released (ie. have you managed to test it with a beta version)? I'm keen to grab it as it comes out... looks great.

I've used DV Rack on set, and it's SUPERB! Great news it comes 'free' with the new release.
Douglas Turner is offline   Reply With Quote
Old April 4th, 2007, 08:31 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,086
Yes, when CS3 is officially release our project line will support it.
David Newman -- web:
blog: -- twitter:
David Newman is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 03:23 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network