Capture settings for canon 30f? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 24th, 2008, 11:06 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2007
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 49
Capture settings for canon 30f?

I'll be using FCP 6.0.3. Have'nt had a chance to check the edit system out yet. Have Canon XHA1 and would like to shoot 30f HDV footage. Would like to go to ProRes. I'm under impression I can now capture through firewire to ProRes.

Is there now a capture setting for capturing 30f HDV to ProRes?
If not, what would be proper capture settings for 30f HDV capture?
Martin Kornfeld is offline   Reply With Quote
Old April 24th, 2008, 12:39 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2004
Location: Renton, WA
Posts: 94
As far as I know you use the same settings for 30f that you would for 60i
Mike Flynn is offline   Reply With Quote
Old April 24th, 2008, 12:47 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2007
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 49
so the capture setting would read "prores hdv 60i" or "hdv 60i" but not "prores or hdv 30p"?
Martin Kornfeld is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 06:41 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network