Capturing Out Of Sync at

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Thread Tools Search this Thread
Old September 30th, 2008, 03:53 PM   #1
Major Player
Join Date: Aug 2007
Location: Sydney Australia
Posts: 358
Capturing Out Of Sync

Hey Guys

when i capture for a long period of time say more than 30mins the footage gets out of sync and i dont know why.

I have recently purchased a sony Z7 and the footage is out of sync from the first minute i start capturing

Could it be the deck

footage is all in SD
Robert Bec is offline   Reply With Quote
Old September 30th, 2008, 06:36 PM   #2
Major Player
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto Ontario Canada
Posts: 239
First off, make sure your capture settings match your camera settings, so if your audio was recorded at 12 bit, 32K, your AV and capture settings have to match that; if your video in NTSC your sequence settings must match.
Victor Kellar is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 02:37 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network