help with my projector!!? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > And Now, For Something Completely Different... > The TOTEM Poll: Totally Off Topic, Everything Media

The TOTEM Poll: Totally Off Topic, Everything Media
Let's talk about anything media related.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 26th, 2006, 07:30 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Location: Saint John, CANADA
Posts: 633
help with my projector!!?

i have a really old sharp xg-e630u lcd projector.. it has s-video, rca A/v, and a 16 pin RGB computer input. IT works fine with everything except the pc input.. When i have it plugged in (and ive tried these with every pc laying around my house) It will project the windows startup sequnce.. and then go black. I'm basically plugging it in as if its the monitor but i cant figure out why it will play the startup sequence but not anything else.. any sugestions?

ive been mulling over this problem for about a week.. and then realized where i might be able to ask..
__________________
video : xl2 / letus35xl / bogen 503
photo- canon 1dmkII - bronica etrsi
Andrew Todd is offline   Reply With Quote
Old February 26th, 2006, 10:08 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 848
Quote:
Originally Posted by Andrew Todd
i have a really old sharp xg-e630u lcd projector.. it has s-video, rca A/v, and a 16 pin RGB computer input. IT works fine with everything except the pc input.. When i have it plugged in (and ive tried these with every pc laying around my house) It will project the windows startup sequnce.. and then go black. I'm basically plugging it in as if its the monitor but i cant figure out why it will play the startup sequence but not anything else.. any sugestions?

ive been mulling over this problem for about a week.. and then realized where i might be able to ask..
Maybe the resolution the computers are trying to use is too high for your projector? Have you tried setting the computer res to 640x480 and low number of colors?
Jim Michael is offline   Reply With Quote
Old February 26th, 2006, 10:23 AM   #3
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Location: Saint John, CANADA
Posts: 633
thanks.. ill try that when i get home... i never thought of that. The weird thing though is that when my friend (who i bought it from) had it setup in his house he used rca cables from his pc (vieo card) and he never had any probs with it and never had to lower the resolution. my pc that ive got setup at home doesnt have these.. im thinking though that this might be my solution. thank you
__________________
video : xl2 / letus35xl / bogen 503
photo- canon 1dmkII - bronica etrsi
Andrew Todd is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > And Now, For Something Completely Different... > The TOTEM Poll: Totally Off Topic, Everything Media

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:18 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network