Mpg at

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

What Happens in Vegas...
...stays in Vegas! This PC-based editing app is a safe bet with these tips.

Thread Tools Search this Thread
Old February 28th, 2007, 05:47 PM   #1
Regular Crew
Join Date: Dec 2006
Location: Lyndhurst NJ
Posts: 78

I rendered a video as an MPEG to put on DVD, I recently found a section of the MPEG that needs to be cut out. Do I have to re-render the entire video? Is there something I can do in Arcitect that will allow me simply to cut out the part? Is there another program that can do it?

Peter Ferriero
Peter Ferriero is offline   Reply With Quote
Old February 28th, 2007, 08:06 PM   #2
Sponsor: JET DV
Join Date: Dec 2001
Location: Southern Illinois
Posts: 7,858
Using Vegas, you're better off doing the edit and then just re-rendering the whole thing.

There are other programs (such as Womble) that will split and join MPEG without re-rendering that you might investigate.
Edward Troxel [SCVU]
JETDV Scripts/Excalibur/Newsletters
Edward Troxel is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 02:28 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network