GPU Check Box Question at DVinfo.net
DV Info Net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 17th, 2007, 11:37 AM   #1
Trustee
 
Join Date: Jun 2003
Location: Southern New Jersey
Posts: 1,194
GPU Check Box Question

When I use a Look Suite preset plugin and check the "use GPU" box (just above the "do subject" check box) in the effect controls panel, then render, the clip disappears in the program monitor. And, when I uncheck the "use GPU" check box, the clip reappears in the program monitor.

The clip renders much faster when I check the "use GPU" box but it disappears as stated above. Any ideas why this happens?
__________________
Interesting, if true. And interesting anyway.
Hugh DiMauro is offline   Reply With Quote
Old May 20th, 2007, 07:39 AM   #2
Trustee
 
Join Date: Jun 2003
Location: Southern New Jersey
Posts: 1,194
Ed Smith... HELP!
__________________
Interesting, if true. And interesting anyway.
Hugh DiMauro is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY USA

Scan Computers Int. Ltd.
+44 0871-472-4747
Bolton, Lancashire UK


DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 11:08 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2020 The Digital Video Information Network