Quicktimes in Cineform RAW at DVinfo.net
DV Info Net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 18th, 2007, 11:54 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2007
Location: Mexico
Posts: 176
Quicktimes in Cineform RAW

Ive captured some footage in the SI2K using the Quicktime RAW option.

When I play the files in Quicktime Player they dont look right, the same happens in PPro, there are not even recognized in ther correct aspect and resolution. And when I load them in After Effects, the color is right, but the resolution is not.

I knew RAW was giving some trouble in Quicktime. Im just curious to know why?
Sergio Sanchez is offline   Reply With Quote
Old September 19th, 2007, 09:12 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,095
SI added that option before it was officially supported by CineForm, updates are comming, butin the meantime stick with AVIs for RAW acquisition.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY USA

Scan Computers Int. Ltd.
+44 0871-472-4747
Bolton, Lancashire UK


DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 09:56 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2020 The Digital Video Information Network