How to get CF project presets into CS5? at DVinfo.net
DV Info Net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 19th, 2010, 07:37 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wilsonville Oregon
Posts: 32
How to get CF project presets into CS5?

I just upgraded to CS5 and the Cineform project presets don't show up in Premiere. How do I get them installed? Thanks.
Mike Falconer is offline   Reply With Quote
Old December 20th, 2010, 05:28 AM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2010
Location: italy
Posts: 107
you must remove and install again cineform.
if you upgrade from cs4, it installed during cineform install in cs4 folder, later it cannot know that you have installed a cs5.
and check newer version of cineform :-)
Carlo Macchiavello is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY USA

Scan Computers Int. Ltd.
+44 0871-472-4747
Bolton, Lancashire UK


DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 06:30 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2021 The Digital Video Information Network