Sequence Preserts for Cineform Files at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 1st, 2009, 12:59 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2009
Location: San Francisco, California
Posts: 43
Sequence Presets for Cineform conversions from AVCHD

If I convert my AVCHD clips to Cineform, should I still use the AVCHD sequence presets when editing them in Premiere? Do I lose anything by doing this?

(I know I gain in terms of response speed and stability...)

thanks
kb

Last edited by Kevin Bjorke; October 1st, 2009 at 09:14 AM.
Kevin Bjorke is offline   Reply With Quote
Old October 1st, 2009, 05:12 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2009
Location: San Francisco, California
Posts: 43
Cineform's answer seems to be: "DIY"

http://techblog.cineform.com/?p=1230
Kevin Bjorke is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 08:15 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network