AspectHD freezes/locks up Premiere when loading? - Page 3 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 4th, 2006, 03:30 AM   #31
Trustee
 
Join Date: Jun 2005
Location: Hollywood, CA
Posts: 1,675
Images: 1
Nope, even with this new version Premiere and Cineform continue to give me this same problem.
__________________
BenWinter.com
Ben Winter is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2006, 10:00 AM   #32
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Ben, you must have a different issue as others are being helped. Please follow up on your ticket so we can find a solution.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2006, 12:01 PM   #33
Major Player
 
Join Date: Sep 2005
Location: Wellsboro, Pa
Posts: 285
In the email from Cineform in response to my ticket they did give me directions on how to completely manually uninstall all of the Cineform software. I will try that this afternoon and reinstall the new version.

I'm hoping it works!

Thanks again for your help, David!
Wade Spencer is offline   Reply With Quote
Old October 6th, 2006, 11:39 AM   #34
Major Player
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pleasanton, CA
Posts: 258
Can Aspect HD affect Quicktime playback? It may be a coincidence, but since installing build 67, some of my QT mov files will not play, and others have audio/video sync problems. Upgrading to build 69 did not resolve this problem. Still having problems with PPro 2 as well; Cineform tech support is investigating.

Best,
Christopher
Christopher Glaeser is offline   Reply With Quote
Old October 6th, 2006, 11:41 AM   #35
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Aspect HD and QuickTime have no connection.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old October 8th, 2006, 08:03 AM   #36
Major Player
 
Join Date: May 2005
Location: monroe, or
Posts: 572
The two most recent builds of Aspect have put me through the Premiere Pro 2 freeze and hangup at the Aspect splash screen as well. Previous projects (created with previous Aspect builds) are fine. Attempts to create new projects with Cineform parameters freeze at Premiere/Cineform splash screen.

How can I access an older, more reliable build? I don't archive them. It sounds like 4.13 is a good one to revert to?

Gone are the days that I arbitrarily update my software. If the update doesn't include fixes or features I need, I'm staying put.

Update - A Workaround?: If I open a previous Cineform/PPro2 project (created prior to 4.21), then open a new project created with the recent build of Aspect, the project opens and functions properly.

Marty
OnQ Film


ps - David, I have a trouble ticket submitted on this

Last edited by Marty Baggen; October 8th, 2006 at 01:06 PM.
Marty Baggen is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:47 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network