AAC codec not found at DVinfo.net
DV Info Net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 4th, 2007, 12:16 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Nov 2005
Location: Redmond, Oregon
Posts: 173
AAC codec not found

Help I want to export a clipnotes file as an .mov but clipnotes is saying that the aac codec is not found. this is a mac codec right? I installed and then reinstalled quicktime + Itunes and not luck. any other ideas???
Matthew Pugerude is offline   Reply With Quote
Old September 4th, 2007, 08:02 AM   #2
Wrangler
 
Join Date: Oct 2003
Location: DFW area, TX
Posts: 6,116
Images: 1
AAC is advanced audio codec. A Google search turned up many places to get it from.

-gb-
Greg Boston is offline   Reply With Quote
Old September 4th, 2007, 11:25 AM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Nov 2005
Location: Redmond, Oregon
Posts: 173
Quicktime thing

I know this is part of the QT player. I should not have to download a codec to use a function that is built into a program. There is a fix on another on another site but it says that Quicktime 7.1.3 should be installed not the latest update for this to work.
Matthew Pugerude is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY USA

Scan Computers Int. Ltd.
+44 0871-472-4747
Bolton, Lancashire UK


DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 06:18 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2020 The Digital Video Information Network