Prospect HD 4.0 (Windows) - ISSUES - Page 4 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 14th, 2009, 01:01 PM   #46
Regular Crew
 
Join Date: Apr 2009
Location: Mooresville, NC
Posts: 64
Bruce, I'm new to CF so all my CF files are new. I converted HDV, DV and AVCHD sources with HDLink and they all import. Currently running build 309.
Glenn Babcock is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2009, 01:09 PM   #47
Trustee
 
Join Date: Jul 2004
Location: Canton, Ohio
Posts: 1,770
My bad....I misunderstood your post. Still, when I install build 209 it installs one file from the CS4 plugins into my CS3 folder and messes everything up. My reg is pointing to cs4 so i don't understand why this happens but deleting that one file from cs3 fixes all the hangs when importing files so far.

Quote:
Originally Posted by Bruce Gruber View Post
Hi Marty
I am sorry I meant to say my floders have the files in them like Glenn has listed for his folder contents. I would type it all but it would take forever my iPhone. I am at my day job now.
Glenn Is this working for you on old CF files or the ones you just re captured?
Marty Hudzik is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2009, 01:22 PM   #48
Major Player
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lebanon, PA
Posts: 221
I will check she I get home was it the I am child CH importer file?
Bruce Gruber is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2009, 01:27 PM   #49
Major Player
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lebanon, PA
Posts: 221
Hi Marty what files do you have in your mediacore folder for cs3
Bruce Gruber is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2009, 01:37 PM   #50
Trustee
 
Join Date: Jul 2004
Location: Canton, Ohio
Posts: 1,770
I'm at my day job too where I am running CS3 without Cineform Support so I cannot check until this evening.
Marty Hudzik is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2009, 03:21 PM   #51
Major Player
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lebanon, PA
Posts: 221
Thanks Marty

Dave van you list the files that should be in the mediacore folder forCS3 vista/64
And the ones to look out for that do not belong there

Thanks Bruce
Bruce Gruber is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2009, 07:00 PM   #52
Major Player
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lebanon, PA
Posts: 221
Ok it went to my xp 32bit machine with CS3 loaded. I loaded CF 4.0 build 209 and when I try to import a CF file I get a serious error and CS3 closes. Any suggestions?
Bruce Gruber is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2009, 11:25 AM   #53
Major Player
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lebanon, PA
Posts: 221
Any help on previous post? I just Installed NEO hd on my xp cs3 and the import CF files worked first light worked fine. where as with Prospect HD 4.0 build 209 it will not import CF files t all. XP or vista. I have not tried Neo HD on vista/64 I do not want to keep installing and un-installing?
Bruce Gruber is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:49 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network